OVOCE JE VIBE!

OVOCE JE VIBE. Zkus to 4x jinak!

Sdílej tento článek

Na všech našich ovocných barech, můžeš nyní ochutntat nové sezónní drinky. Ambasadorem všech drinků je český zpěvák, textař, sportovec a influencer BEN CRISTOVAO.

Pro milovníky broskví tu máme drink PEACH N CHILL, který má prémiovou chuť. Hlavní surovinou jsou slaďoučké broskve, které posilují naše srdce a pomáhají při kašli či astmatu. Další surovinou je oblíbené mango, pomeranč a jablko.

PEACH N CHILL – broskve, mango, pomeranč, jablko

Jahůdkáře určitě nezklame náš druhý drink VERY STRAWBERRY, který má dvojitou porci jahod. V drinku také najdeš chia semínka, které mají blahodárné účinky na naše tělo. Tu pravou osvěžující chuť drinku dodává pomeranč a jablko.

VERY STRAWBERRY – 2x více jahod, pomeranč, jablko, chia semínka

Pokud si chceš udržet štíhlou linii, zastav se pro třetí drink PLANT POWER, ve kterém najdeš kokosový nápoj JOYA s 0% cukrem. V drinku se dále ukrývají broskve, borůvky a banán. Pokud netoužíš po sladké kombinaci ovoce, PLANT POWER bude ta pravá volba.

PLANT POWER – broskve, borůvky, banán, kokosový nápoj JOYA

Posledním speciálním drinkem je SMOOTH FOOD, který je nutričně vyvážený a nahradí Ti plnohodnotné jídlo. V drinku totiž najdeš BIO slunečnicový protein s kterým doplníš potřebný zdroj bílkovin. S avokádem a lněnými semínky dostaneš do těla zdraví prospěšný tuk a černý rybíz společně s pomerančem se Ti postarají o vitamín C.

SMOOTH FOOD – černý rybíz, špenát, avokádo, banán, BIO slunečnicový protein, pomeranč, lněné semínko

Tak neváhej a zastav se je vyzkoušet všechny. Na zdraví!

Chceš být v obraze?

Přihlas se k odběru newsletteru a každý měsíc dostaneš super novinku...

Mohlo by tě zajímat

Učíme lidi

žít zdravě!

fruitisimo_logo_oranz_transparent_pozadi_RGB

Máte námět na článek?

Nebojte se nám ozvat s nějakým pěkným článkem

Napište na: info@fruitisimo.cz

nebo

zavolejte na: 721 123 456