Posilni imunitu s čerstvými ovocnými a zeleninovými šťávami!

Jak na to, aby nám imunita šlapala jako hodinky?

Sdílej tento článek

Imunita je schopnost organismu bránit se proti vlivům, které jej mohou poškodit. Nejčastěji jde o různé infekce, viry nebo jiná onemocnění. S podzimem a blížící se zimou je tedy nejvyšší čas ji poslinit. Jak na to?

Aby nám imunita šlapala jako hodinky, je třeba dodržovat několik zásad. Vyvážená životospráva s minimem stresu, dostatek pohybu i spánku, a především dodržování zdravé výživy, se kterou souvisí dostatečný přísun vitamínů, minerálů a dalších stopových prvků. A právě s tím nám mohou pomoct čerstvě připravené ovocné a zeleninové šťávy.

A které ovoce a šťávy nejvíce prospívají imunitnímu systému? Každé ovoce a zelenina nám má co nabídnout. V období od podzimu do jara se však zaměřme na ovoce s vysokým obsahem antioxidantů, které bojují proti volným radikálům. Mezi antioxidanty se řadí především vitamíny A, C a E. Najdete je hlavně v citrusech, jahodách, kiwi nebo v různých bobulovitých plodech, jako jsou borůvky, maliny, brusinky nebo rybíz. Vitamín A je ve velkém množství zase obsažen v mrkvi.

Ve Fruitisimo barech bychom tak v chladnějším období doporučili sáhnout po sezónních drincích, citrusy přetékajícím drinku IMUNITY, ACAI VITALITY plném superpotravin nebo třeba po nejoblíbenějším drinku STRESS KILLER. A pokud si myslíš, že by to chtělo ještě něco navíc, rádi ti přidáme kousek zázvoru nebo citronu navíc, stačí říct.

Na e-shopu Fruitisimo s rozvozem po celé ČR si můžeš objednat čerstvé COLDPRESS drinky plné vitamínů. V podzimních měsících doporučujeme především citrusové drinky se zázvorem. Vyzkoušet můžeš drinky MANDARÍN, PURE POWER, BODY GUARD nebo rovnou celý balíček IMUNITY PACK, který obsahuje 4 vyladěné drinky pro tvou imunitu. 

DOVÉZT VITAMÍNY

Chceš být v obraze?

Přihlas se k odběru newsletteru a každý měsíc dostaneš super novinku...

Mohlo by tě zajímat

VYCHUTNEJ SI JARO!

Jaro je konečně tady a s ním i čas na lehké a osvěžující drinky. Po zimních měsících plných těžkých jídel a horkých nápojů naše tělo

COFFEE SPECIALS

Už tě nebaví obyčejná káva? Hledáš něco jedinečného, co potěší tvoje chuťové pohárky a probudí tvoje smysly? Vstup do fascinujícího světa COFFEE SPECIALS a objev

Učíme lidi

žít zdravě!

fruitisimo_logo_oranz_transparent_pozadi_RGB

Máte námět na článek?

Nebojte se nám ozvat s nějakým pěkným článkem

Napište na: info@fruitisimo.cz

nebo

zavolejte na: 721 123 456