LETNÍ BOMBY JSOU TU.

OVOCE JE VIBE! ZKUS LETNÍ BOMBY.

Sdílej tento článek

OVOCE JE VIBE, letní bomby jsou tu! Ambasadorem těchto drinků nadále zůstává český zpěvák, textař, sportovec a influencer BEN CRISTOVAO. Vybrat si můžeš z kombinace melounu a dračího ovoce pod názvem PINK DRAGON. Pro milovníky maracuji a ananasu máme osvěžující MARACANU. Poslední drink BENNY BOOSTER je pro ty, kteří si chtějí udržet štíhlou linii, v drinku najdeš kokosový nápoj JOYA, který neobsahuje žádný cukr a skvělou chuť mu dodává mango a banán.

PINGK DRAGON: dračí ovoce, melou, ananas, pomeranč

Hlavní složkou drinku PINK DRAGON je oblíbené letní ovoce vodní meloun. Meloun obsahuje až 95 % vody a pouze 3 % cukru, takže pokud chceš rychle a zdravě uhasit žízeň nebo se osvěžit, tento drink je tou pravou volbou. Exotickou barvu mu dodává dračí ovoce, které nejen pomáhá při hubnutí, ale i zlepšuje trávení a posiluje imunitu. V drinku najdeš i osvěžující ananas a pomeranč.

MARACANA: maracuja, ananas, jablko, pomeranč, s mátou i bez

Drink MARACANA je kombinací tropické maracuji a ananasu, které doplňují pomeranč a jablko. Maracuja obsahuje z ovoce nejvyšší obsah železa, které je důležité pro tvorbu červených krvinek a správnému okysličení organismu. Ananas zase funguje jako přírodní antioxidant a pomáhá tělo zbavit škodlivých látek, v horkých letních dnech navíc ochlazuje organismus. Máta drinku dodá tu pravou osvěžující chuť.

BENNY BOOSTER: kokosový nápoj JOYA, mango, banán, pomeranč

Drink BENNY BOOSTER je pro ty, kteří si chtějí udržet štíhlou linii. Drink se skládá převážně z kokosového nápoje JOYA, který neobsahuje žádný cukr a je rostlinného původu. Do drinku přidáváme mango a banán, pro lepší a výraznější chuť.

Tak, který bude Tvůj favorit?

Na zdraví!

Chceš být v obraze?

Přihlas se k odběru newsletteru a každý měsíc dostaneš super novinku...

Mohlo by tě zajímat

Učíme lidi

žít zdravě!

fruitisimo_logo_oranz_transparent_pozadi_RGB

Máte námět na článek?

Nebojte se nám ozvat s nějakým pěkným článkem

Napište na: info@fruitisimo.cz

nebo

zavolejte na: 721 123 456