Nové sezónní drinky: Naboostuj si imunitu vitamíny z ovoce!

naboostuj si imunitu

Sdílej tento článek

Sezóna se mění a s ní i naše potřeby pro udržení silné imunity a zdraví. Co kdybychom však měli k dispozici jednoduchý a chutný způsob, jak posílit náš obranný systém a dodat našemu tělu potřebné vitamíny a živiny? Nové sezónní drinky, plné čerstvého ovoce a vitamínů, nabízejí odpověď na tuto otázku. Připoj se k nám, abychom ti představili tuto lahodnou cestu k lepšímu zdraví – Naboostuj si imunitu vitamíny z ovoce!

V drinku HYPE – C najdeš kiwi, které je bohaté na vitamín C a E. Kiwi zároveň pomáhá při trávení a zpomaluje známky stárnutí. Skvělou chuť dodává drinku ananas, který podporuje imunitní systém a je bohatý na vlákninu. Další vitaminovou bombu drinku přidá citrón a pomeranč. Ambadarory tohoto drinku jsou kluci z HYPE-CAST podcast.

V drinku BERRY BOOSTER najdeš brusinky, které předchází infekcím močových cest a jsou také bohaté na vitamín C. Díky svým protizánětlivým vlastnostem mohou brusinky pomoci snižovat i zánět v těle. Pro sladší chuť jsme do drinku přidali jahody, které obsahují důležité minerály pro zdravé kosti. Správnou podzimní chuť, drinku dodává hruška. Hruška nejenže podporuje hubnutí, ale je i bohatým zdrojem vitamínu C.

CITRUS LOVER, to je citrusová bomba plná vitamínu C. Tento drink tě zaručeně ochrání v sychravém počasí a naboostuje tvou imunitu raz dva. V drinku najde grep, mango, pomeranč, citron a kyselou chuť drinku zjemní sladký med. Pro pořádnou dávku vitamínu si do drinku přidej ještě zázvor.

Chceš být v obraze?

Přihlas se k odběru newsletteru a každý měsíc dostaneš super novinku...

Mohlo by tě zajímat

VYCHUTNEJ SI JARO!

Jaro je konečně tady a s ním i čas na lehké a osvěžující drinky. Po zimních měsících plných těžkých jídel a horkých nápojů naše tělo

COFFEE SPECIALS

Už tě nebaví obyčejná káva? Hledáš něco jedinečného, co potěší tvoje chuťové pohárky a probudí tvoje smysly? Vstup do fascinujícího světa COFFEE SPECIALS a objev

Učíme lidi

žít zdravě!

fruitisimo_logo_oranz_transparent_pozadi_RGB

Máte námět na článek?

Nebojte se nám ozvat s nějakým pěkným článkem

Napište na: info@fruitisimo.cz

nebo

zavolejte na: 721 123 456