Novinka: Halloweenský Pumpkin Monster

Halloweenský speciál!

Sdílej tento článek

Tahle výjimečná doba roku přinesla výjimečný nápoj. Máme tu pro tebe náš nejnovější skvost, Pumpkin Monster! Tento tajemný a okouzlující nápoj byl pečlivě vytvořen pro všechny, kteří zbožňují podzimní dobrodružství a Halloweenskou atmosféru. Co v Pumpkin Monster najdeš?

Pumpkin Monster spojuje sílu dýně hokaido, která dodává nápoji bohatou a sametovou texturu, s krémovostí kokosového mléka, která ho zahalí do tajemné podzimní nálady. Jablko přidává osvěžující nádech, zatímco zázvor dodává pikantní šmrnc a teplý pocit, který tě zahřeje.

A to není vše – Pumpkin Monster získává sladkost díky medu, záři od skořice a kouzlo zralosti od banánu. Výsledkem je nápoj, který v sobě spojuje nejlepší podzimní chutě.

Bude dostupný pouze od 24. října do 1. listopadu 2023, takže neváhej a přijď si ho vychutnat, než zmizí. Dej si doušek tajemna s Pumpkin Monster!

Těšíme se na tvou návštěvu a na společné oslavy Halloweenu!

Chceš být v obraze?

Přihlas se k odběru newsletteru a každý měsíc dostaneš super novinku...

Mohlo by tě zajímat

VYCHUTNEJ SI JARO!

Jaro je konečně tady a s ním i čas na lehké a osvěžující drinky. Po zimních měsících plných těžkých jídel a horkých nápojů naše tělo

COFFEE SPECIALS

Už tě nebaví obyčejná káva? Hledáš něco jedinečného, co potěší tvoje chuťové pohárky a probudí tvoje smysly? Vstup do fascinujícího světa COFFEE SPECIALS a objev

Učíme lidi

žít zdravě!

fruitisimo_logo_oranz_transparent_pozadi_RGB

Máte námět na článek?

Nebojte se nám ozvat s nějakým pěkným článkem

Napište na: info@fruitisimo.cz

nebo

zavolejte na: 721 123 456