Užij si léto s chutí exotiky! Nové letní sezónní drinky jsou tu.

Užij si léto s chutí exotiky.

Sdílej tento článek

Letní nálada už vykukuje z našich ovocných barů. Nově si u nás můžeš vychutnat drinky plné tropických chutí. Přenes se s námi do exotických míst plné tropického ovoce a užij si léto plné osvěžení. V ovocných barech na tebe čeká dračí ovoce, vodní meloun, ananas a maracuja.

Zažij explozi tropických chutí s PINK DRAGON. V drinku najdeš dračí ovoce, které má mnoho zdravotních přínosů. Dračí ovoce podporuje metabolismus těla, zvyšuje imunitu, je zdrojem vitamínu C a B. Osvěžující chuť dodává drinku oblíbený vodní meloun, který se skládá z více než 90 % vody. Meloun je bohatý na živiny, obsahuje antioxidanty a je velice prospěšný nejen pro naše srdce, ale i kůži. Jemnou sladkost drinku pak dodává naše skvělé mango.

Drink SUMMER VIBE tě přenese na tropický ostrov s bílou pláží a azurovým mořem. V drinku najdeš sladko-kyselou maracuju, která je plná vitamínů, minerálů a antioxidantů. K osvěžující chuti maracuji jsme přidali ananas, který nejen skvěle chutná, ale i posiluje naši imunitu. Tu pravou letní osvěžující chuť drinku přináší pomeranč a máta.

Drink RE-FRESH spojuje zdraví a lahodnost. Bohatou barvu drinku dodává sladká mrkev, v které najdeš vysoké množství beta-karotenu. Průběžné doplňování beta-karotenu je velice důležité při letních a slunečních dní. Skvělou osvěžující chuť drinku dodává vodní meloun, který obsahuje více než 90 % vody. Tato úžasná kombinace ovoce a zeleniny ti dodá energii, a to pravé letní osvěžení bez výčitek.

Tak, který bude tvůj letní oblíbenec? Přijď je vyzkoušet všechny.

Chceš být v obraze?

Přihlas se k odběru newsletteru a každý měsíc dostaneš super novinku...

Mohlo by tě zajímat

VYCHUTNEJ SI JARO!

Jaro je konečně tady a s ním i čas na lehké a osvěžující drinky. Po zimních měsících plných těžkých jídel a horkých nápojů naše tělo

COFFEE SPECIALS

Už tě nebaví obyčejná káva? Hledáš něco jedinečného, co potěší tvoje chuťové pohárky a probudí tvoje smysly? Vstup do fascinujícího světa COFFEE SPECIALS a objev

Učíme lidi

žít zdravě!

fruitisimo_logo_oranz_transparent_pozadi_RGB

Máte námět na článek?

Nebojte se nám ozvat s nějakým pěkným článkem

Napište na: info@fruitisimo.cz

nebo

zavolejte na: 721 123 456